El lector escriu

La plaça de Víctor Català de l’Escala

L’Escala es renova constantment. De mica en mica es va modernitzant. Les modificacions que s’hi van adaptant ho corroboren d’una manera clara. Cada acomodació, a favor de la seva restauració i embelliment, penso –sense por d’equivocar-me– que és del tot satisfactòria. Suposo que els seus vilatans n’estan cofois i agraïts amb escreix.

L’Escala és una vila que, en el transcurs del temps, ha pres consciència que si hom se’n vol sentir orgullós i complaent ha de ser-hi, com se sol dir. No abandonar-la a la seva sort, sinó mirar de posar-hi el granet de sorra de cada un dels seus habitants, amb la col·laboració explícita i insubstituïble de l’Ajuntament.

Entre els nombrosos projectes escollits pels veïns en el procés participatiu de l’Escala s’inclou la restauració i l’enjardinament de la plaça de Víctor Català. Una plaça bonica tot i l’acusat deteriorament. Tinc el convenciment que, un cop restaurada, els potencials usuaris la preservaran i estimaran predicant amb l’exemple. Confio, doncs, que, a curt termini, puguin dir: “Que n’és de bonica la plaça de Víctor Català!”

L’Escala (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia