El lector escriu

Investidura, govern... i ara què?

Quant durarà la legislatura? Quan arribarà el primer gest a on es vegi que això de la taula de negociació és seriós? Com de dura (o duríssima) serà l’oposició de la ultradreta i la ultra-ultradreta? Quants pals a les rodes posaran?

Em sembla que faltaran rodes per a tants de pals... Con s’entendrà que el president Puigdemont i Comín seguin al seu escó a Europa i en Junqueras segueixi empresonat? Com es resoldrà el tema de la inhabilitació del president Torra? Com de condicionat per tot plegat serà el judici del major Trapero? I dels membres de la mesa del Parlament? I altres judicis pendents que ara seria llarg d’enumerar (càrrecs de govern, membres dels CDR, sindicatura electoral de l’1-O...). Fins quan haurem de dur llaç groc per reclamar llibertat? Quan seran (perquè seran) les eleccions a Catalunya? Com afectarà aquestes eleccions el paper jugat a Madrid per ERC i JxCat en el debat d’investidura? JxCat vol que vagi bé això de la taula de negociació que s’ha inclòs en el pacte PSOE-ERC? O potser vol que fracassi per dir que ells ja s’ho veien a venir? La Sra. Arrimadas fins quan serà capaç de fer el ridícul a Madrid (el seu paper ja comença a ser esperpèntic i grotesc)? Per a quan un curs de formació de bones maneres i educació per a molts dels diputats del Congrés espanyol (d’assistència obligada!)? Calia fer tantes referències al rei durant el debat? Si cada cop que parla puja el pa! A mi em neguiteja molt cada cop que des de la bancada de les dretes es criden vivas a no sé què... rei, Espanya, Guàrdia Civil... què voleu que us digui... Em sona a nostàlgia, a ranci, em fa pudor de naftalina; i em venen esgarrifances... I por! Ho va dir en Rovira i Virgili: no es tracta pas que ens governin bé des de Madrid; es tracta que no ens governin... S’entén, oi?

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia