El lector escriu

El regal d’aquest Nadal

La frustració de tabús pel que fa a la sexualitat femenina queda cada cop més palesa, en una societat que s’està desmadrant el que no està escrit.

Ho hem notat sobretot aquestes festes, quan el regal recomanat per excel·lència era, sense cap mena de dubte, el Satisfyer Pro 2 Next Generation, que ves per on, encara que ho sembli en nom i forma, no és pas una videoconsola.

Qui ens hauria dit que avui en dia se sortejarien aquests aparells en bingos nadalencs, fins ara tan familiars com ho són les quines.

Potser el joguet es convertirà en un bàsic a les llars, o qui sap si amb el temps s’esfumarà el morbo que provoca a l’ésser humà tot el que és secret o està prohibit i l’utensili esdevindrà un de tants, que perdrà el seu valor exquisit per comú i repetit.

Tanmateix, el que avança, i a velocitat de vertigen, és la sexualitat masculina, que ja ni s’amaga ni tampoc s’avergonyeix, i que a la nova temporada de Merlí Sapere Aude ens n’ofereix a dosis elevades, també de promiscuïtat.

Trenco una llança per recuperar l’erotisme i per motivar més la lectura d’aquest gènere, que, a part de sana i cultural, també dona lliçons i moltes satisfaccions. Paraules que tu entendràs, de Xavier Bosch, n’és un exemple recomanable.

Desitjo que Ses Majestats els Reis Mags us hagin portat satisfaccions en tots els formats, donat que els Borbons no ho han fet pas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia