El lector escriu

“Ha estat ràpid, el dolor vindrà després”

Amb aquest nou comentari inoportú, del rei, i els partits del 155 (PSOE inclòs, malgrat l’actual discurs), s’expressa una desafecció amb el sentir popular, que a Catalunya segueix mobilitzat, com ho demostren les múltiples concentracions: Meridiana, Marina, Girona, Cervera i totes les que es realitzen en gran quantitat de localitats, solidàries totes elles.

Avui hem vist com el TS ha tornat amb el tretze són tretze, intentant mantenir la seva “pica a Flandes”, al cost que sigui; així mateix, podem constatar, novament, que el poder estatal desatén les demandes socials i, subliminarment, ens llancen missatges com els observats a la foto oficial del despatx real, en la signatura del nomenament del president, davant de Batet.

Però, malgrat tot aquest poder estatal, la població no oblidem els nostres polítics a la presó o en l’exili, ni tampoc els menys mediàtics, com ara Germinal Tomás i Jordi Ros, ni les víctimes racistes de la Sagrera; i aquest és el nostre dolor, no el citat pel rei. I no entenem ni entendrem que, davant aquesta situació, ERC intenti blanquejar el sistema, amb hipotètics beneficis futurs.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia