El lector escriu

L’Escala: “Molt bonica”

Llegida la revista El Roure –publicació del Consell Municipal de la Gent Gran– corresponent al 3r quadrimestre del 2019, m’ha cridat l’atenció el comentari que hi fa la senyora Maria Dolors Rodríguez Jiménez quan esmenta les activitats que l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Taialà porta a cap (excursions, tallers de memòria cognitiva, balls en línia, punt de mitja i costura per fer vestits de paper, playback, gimnàstica...). Però, per mi, el més transcendent de tot plegat és l’escarida explicació que aquesta senyora fa de l’Escala, la meva vila nadiua. Solament, dues paraules per definir-la: l’Escala és “molt bonica”. Una gran descripció molt curta, però molt significativa. Jo també la veig així, pensant que la meva percepció pugui ser subjectiva. D’aquí ve, que m’agrada i em tranquil·litza saber que altres persones comparteixen amb mi el meu parer, la meva opinió. Això fa que m’hi congratuli respectuosament.

Gràcies, senyora Maria Dolors, per reconèixer que l’Escala és una vila “molt bonica”. Per mi, la millor vila costabravenca! No serà perquè soc genuïnament escalenca? Penso que no, sempre que hi hagi altres persones que, no essent nadiues de l’Escala, la vegin com jo.

L’Escala (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia