El lector escriu

Al teu costat, Josep Lluís

Estic al teu costat, Josep Lluís. Estem davant d’una venjança de la incompetència i la brutalitat de la justícia i la policia espanyola contra l’enorme professionalitat i bon fer dels Mossos d’Esquadra. No suporten que a Catalunya se’ls passi la mà per la cara i allò que diem “s’han pres la justícia per la seva mà”, ells ho transformen en odi i venjança envers nosaltres. La política i la injustícia espanyoles són venjatives. La bona actuació davant de l’atemptat de Barcelona, la gran efectivitat que van tenir els Mossos comandats pel Sr. Trapero i la vergonyosa i brutal actuació de la Guàrdia Civil i la Policía Nacional amb motiu del referèndum deixen ben palès qui fa la feina ben feta i qui no. Els que van emprar la brutalitat són condecorats i els apugen de categoria, mentre que els que van fer la feina de manera exemplar són acusats de rebel·lió. D’això se’n diu el món al revés. Però Espanya sempre ha estat així (quan dic Espanya vull dir els seus representants polítics i allò que en diuen las fuerzas y cuerpos de seguridad del Estado). Ells parlen d’odi, però aquest odi i aquesta venjança se’ls veu en la seva pròpia cara.

Josep Lluís, estic amb tu. Segueixo aquesta farsa de judici que estan fent contra una persona sencera, íntegra, contra un professional com ets tu i els teus companys. Ho estàs portant d’una manera molt professional davant de tot un personatge tètric com el fiscal que t’està interrogant.

“Ja”, quina colla d’usurers, quina trepa d’incompetents, que es gronxen en la seva incompetència per jutjar professionals i persones que ho són molt per damunt d’ells. Una forta abraçada, Josep Lluís; no ens coneixem en persona, però estic i estaré al teu costat.

Sant Antoni de Calonge (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia