El lector escriu

Insensibilitat dels cinemes Odeón de Salt

És una batalla perduda esperar que els llums de la sala no s’obrin durant la darrera seqüència de les pel·lícules, però entre obrir una part de la il·luminació de la sala, sense que aquesta afecti la projecció, i engegar obscenament focus de neteja al primer segon de sortir les lletres, hi ha una gran diferència.

Els cines Odeón, de l’Espai Gironès, castiguen els espectadors amb la següent comèdia: quan comencen els títols, obren focus potentíssims –suposo que són els de neteja–, i enlluernen els espectadors, i entren uns joves amb escombres a recollir les crispetes. Un cop passada l’escombra abandonen la sala i tornen a tancar els focus i deixen que segueixi l’escena dels títols de crèdit, ara sí, amb una mica de llum a la sala.

No cal que digueu res als nois que fan això, perquè no és culpa seva i és molt possible que el pròxim dia que aneu al cine ja no siguin els mateixos treballadors.

Tampoc crec que ningú d’aquella empresa llegeixi el diari. Escric aquesta carta només per esbravar-me.

Caldes de Malavella (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia