El lector escriu

El tripartit de Tàrrega margina la FAVT

L’Ajuntament de Tàrrega margina la FAVT (Federació d’Associacions de Veïns de Tàrrega) amb la rebaixa en un 75% de la subvenció per al 2020. L’import previst aquest any és de 500 euros, mentre que el 2019 va ser de 2.000 euros anuals i el 2018 la quantitat era de 2.500 euros.

Denunciem públicament la marginació de la FAVT de Tàrrega. No podem entendre que un govern d’esquerres no vulgui la participació ciutadana i que margini la FAVT per les crítiques fetes al Consell de Participació Ciutadana del dia 5 de febrer del 2020, amb l’incompliment del reglament de participació ciutadana en l’article 8è, segons el qual l’Ajuntament ajudarà econòmicament la FAVT mitjançant subvencions.

El nou equip de govern vol eliminar la FAVT de Tàrrega, perquè amb 500 euros anuals no podem tenir l’oficina oberta, ni cobrir les despeses ni fer activitats.

Segons l’Ajuntament, el nou pressupost mantenia les mateixes subvencions, però a la pràctica no és real ni és veritat.

També hem de denunciar que les taxes i ordenances fiscals es van aprovar en el ple sense passar abans pel Consell de Participació Ciutadana. L’article 39 del reglament de participació ciutadana diu: “Preceptivament, hauran de ser consultats i emetre un informe sobre els temes següents: ordenances fiscals, ordenances municipals.” Per tant, s’ha incomplert el reglament de participació ciutadana. Estudiem la possibilitat de presentar al·legacions contra el pressupost del 2020, que es va aprovar el dia 13 de febrer.

Tàrrega (Urgell)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia