El lector escriu

Resposta a la carta de Dolors Paniagua

En resposta a la carta de Dolors Paniagua, publicada a El Punt Avui el passat 12 de febrer, el Departament vol mostrar el suport a les direccions dels centres públics, a la inspecció d’educació i als professionals del Departament, davant els atacs que posen en dubte la seva professionalitat.

Entenem que hi pugui haver interpretacions sobre l’actuació de l’administració en situacions concretes, sempre que s’expressin des del respecte. Però en absolut es pot admetre la caricaturització del sistema educatiu: ni les direccions dels centres són dèspotes ni l’administració educativa, insensible.

Són molts els centres que treballen amb pràctiques educatives de qualitat cohesionades per tal d’oferir a l’alumnat la millor formació per afrontar els reptes del segle XXI. Centres liderats per direccions seleccionades amb suport dels claustres i de la comunitat educativa.

Els claustres de professors són equips sòlids que treballen de forma cohesionada. Aquesta és la realitat dels centres educatius del país, evidentment amb la necessitat de millora que tot sistema requereix.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia