El lector escriu

Confinament confús

Que fem ús del nostre sentit comú, ens demana el president Sánchez, i millor que li fem cas, perquè si n’hem de fer del seu, queda ben palès que haurem begut oli. A on s’ha vist en aquest món que en una perruqueria es puguin guardar les distàncies. Crec que el govern espanyol s’ha begut completament l’enteniment o, si no es així, que m’expliquin a quin tipus de centres va aquesta gent que són capaços d’exercir aquesta professió a un metre com a mínim de distància. Tanmateix, en el moment crític que estem vivint, tant aquesta activitat com la de la tintoreria, entre d’altres curiosament permeses, no són precisament les més imprescindibles com a necessitats bàsiques, en un panorama d’aquesta índole.

He de confessar que em preocupen molt més les mesures poc raonables que ha pres el govern central pel confinament factible de la població, que el mateix virus que ens amenaça. El govern de la Generalitat, però, sí que el trobo més encertat i amb dos dits de front quan ens impulsa al confinament absolut durant aquests quinze dies.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia