El lector escriu

Determinació

Fa uns dies que tenim l’exèrcit entre nosaltres; diuen que és per netejar i desinfectar. Això ja fa temps que un bocamoll del règim espanyol ens ho va dir, que feia falta desinfectar Catalunya. Deu ser això?

No dubto de la bona feina que fa l’exèrcit, però hauria estat molt millor que no l’haguessin hagut de fer. De ben segur que si el Sr. Sánchez hagués atès les demandes que, amb molta antelació, li va fer el MHP Torra, aquesta feina no hauria fet falta. I el més greu de tot és que per manca de determinació hi ha hagut milers de persones que han deixat de respirar i han estat enterrades sense l’escalf de la família. Unes eren catalanes i també n’hi ha hagut d’espanyoles.

Al coronavirus se’l combat amb la sanitat, amb recursos i sanitaris ben equipats per preservar les seves vides. No seria bo que el pressupost de l’exèrcit es permutés amb el dels sanitaris?

Jo em sentiria molt més ben protegit. I no estaria de més que nosaltres implantéssim la república catalana. Hi ha motius per fer-ho!

Riudarenes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia