El lector escriu

Egoistes insolidaris

He sentit als mitjans de comunicació que molta gent de Barcelona i els seus voltants han trencat el confinament i s’han escapat a les segones residències, sobretot a la Cerdanya i la Costa Brava. Es veu que la gent havia buscat camins forestals i tota mena de rutes secundàries per a poder saltar-se els controls dels Mossos! També vaig escoltar les declaracions del director de l’hospital de la Cerdanya que havien detectat casos de Covid-19 en habitants de Barcelona, i que havien calculat l’augment de població en un 20%. Estava molt inquiet perquè això podia portar a la propagació i perquè les instal·lacions sanitàries no estan preparades per a tanta gent. En aquest mateix sentit es definien diversos alcaldes de les comarques turístiques.

Em sembla increïble la falta de solidaritat i l’egoisme de tanta gent, tant els fa poder propagar l’epidèmia mentre ells s’ho passin bé. Menystenen la gran majoria que ens quedem tancats a casa per respecte a la comunitat, com si estiguéssim en presó provisional, en una situació que fa patir i angoixar a molts. No volen entendre que el virus només el guanyarem si anem tots junts, i no amb aquestes actituds individualistes.

Jo crec que tots aquests casos que es detectin com a mínim se’ls hauria de multar com preveu la llei, i potser fins i tot fer-los tornar a casa.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia