El lector escriu

Covid-19

Dono les gràcies a totes les persones que estan al servei de tots (per exemple, subministraments, alimentació, neteja, assistència, centres sanitaris...) tant des de la seva professió com des del voluntariat.

També agraeixo la participació de totes les famílies. És bàsica per superar les actuals adversitats. En moltes ocasions elles arriben on no ho fan els serveis públics.

A què es refereix el president del govern d’Espanya quan indica que no deixarà a ningú enrere?

En l’àmbit laboral es poden observar situacions desiguals. Hi ha qui no tindrà afectació econòmica, hi ha qui perdrà almenys un % dels seus ingressos (per exemple, qui estigui en un ERTO, en situació d’incapacitat temporal...) i hi ha per a qui la pèrdua econòmica és incalculable (per exemple, aquelles persones que perdran la seva feina). S’ha produït fractura social.

Des d’un punt de vista social també s’observa aquesta desigualtat (per exemple, els infants, joves, avis... més vulnerables). Què és més discriminatori, la Covid-19 o el triatge sanitari per manca de recursos, per criteris d’edat, valor social...?

Com en altres ocasions, la suma de capacitats personals aconseguirà vèncer la Covid-19. Cuideu-vos!

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia