El lector escriu

Agraïment a Can Regàs

Durant gairebé tres anys heu estat una gran família per a la meva mare i també per a nosaltres, heu cuidat i estimat la meva mare com si fos una més de la vostra família.

Els últims dies han estat i continuen sent per a tots molt feixucs, per als avis, per a les famílies, però sobretot per a vosaltres. Esteu vivint una situació tan surrealista que de ben segur marcarà la vostra vida, però sobretot no defalliu, esteu fent una gran feina. Des d’aquí només us puc donar les gràcies per tot. A les cuidadores de tots els torns, tant de dia com de nit, al personal de neteja, a les cuineres, als físios, a l’Anna i a totes les infermeres dels caps de setmana, a la Dra. De la Peña, a la Lluïsa, a la Mireia i a vosaltres, Mònica i Mia, la nostra família us estarà eternament agraïda. També vull fer extensiu el meu profund agraïment a tot l’equip de Can Gibert del Pla que us està donant suport en aquests moments tan difícils, per la dedicació, estimació i professionalitat que tenen amb tots els avis. Sé que han estat vetllant en tot moment per la salut de la meva mare i a mi m’han estat informant en tot moment.

Gràcies infinites a tothom i cuideu-vos molt, que els avis us necessiten i el país necessita gent com vosaltres.

Una enorme abraçada.

Salt (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.