El lector escriu

Els àngels de l’hospital Josep Trueta

Qui diu que els àngels no existeixen? A l’hospital Josep Trueta de Girona n’hi ha molts. El meu marit, en Miquel, va estar ingressat, molt greu, perquè es va contaminar pel bitxo coronat. Vull destacar la bona atenció que va rebre tant dels metges, infermeres i auxiliars com de totes i cada una de les persones que integren l’hospital perquè la seva professionalitat i la seva sensibilitat varen ser notablement immillorables.

Amb aquesta carta vull donar fe i testimoni del bon tracte humà rebut cap al meu marit, en Miquel, i com a conseqüència cap a nosaltres, els seus familiars, que ho sentíem així des de la distància i la impotència en estar confinats a casa. Dia a dia confiàvem que se’n sortiria. Tot el que es podia fer, per en Miquel, donades les circumstàncies i les mancances de material que pateixen als hospitals tant sanitaris com malalts, el varen salvar.

Gràcies a totes i cada una de les persones que tan humanament bé han vetllat per la seva salut, tot i que són ells qui es juguen la seva vida cada dia per poder salvar la de tots nosaltres i la vida del meu marit, en Miquel. Gràcies, gràcies de tot cor a tots i cada un dels àngels del Trueta!

Banyoles (Pla de l’Estany)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia