El lector escriu

La universitat en temps de confinament

Poder seguir amb les classes pot servir per evadir-nos. No obstant això, casa nostra pot ser un ambient advers quan es tracta de fer exàmens. Hi ha qui pensa que estar “sense vigilància” pot suposar un avantatge, però ser a classe, amb el caliu dels companys i la seguretat que et dona el professor, és molt més valuós que un reguitzell d’apunts per consultar en els pocs minuts de la prova. La limitació de temps afegeix angoixa en una situació que hauria de servir per oblidar-nos de la pandèmia i entregar-nos a la nostra vocació. Cada casa és un món, i alguns no gaudim de les comoditats d’una biblioteca. La bombolla de concentració d’una classe no té res a veure amb l’ambient d’una casa.

Faig aquest escrit per reivindicar els professors i l’espai que és la universitat. Aquesta situació extraordinària ens ha fet apreciar el que tenim quan anem al campus, les instal·lacions, l’ambient i la gent. Des de casa volem continuar gaudint d’aquesta etapa i, sobretot, tornar aviat.

Llagostera (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia