El lector escriu

Tornarem a llegir-lo

Estimat Sr. Cuyàs, el darrer article seu publicat va ser el de “Dissabte al barber” [15 de maig] i aquest fou el del seu comiat dels tres articles setmanals amb què des del novembre del 2019 anava seguint la trajectòria de la seva salut i amb què, des de sempre, tant he fruït llegint-los. La generosa donació del seu fill farà possible el retorn a la seva família i la continuïtat a El Punt Avui i que els seus lectors puguem seguir les seves encertades visions del dia a dia del nostre país. Gràcies!

Amb els seus articles, com es diu vulgarment, m’ho he passat bomba.

No tinc la vista gaire fina i se’m fa molt difícil llegir-lo al diari. Però tinc la sort que el meu marit me’ls passa amb lletra més gran per l’ordinador i així puc seguir-lo a vostè i a altres col·laboradors.

Pot parlar de tot i més: veïnatge, cinema, cultura, costums, geografia, història passada i “històries” actuals...

Jo gaudia quan anava a les tertúlies del dijous amb en Xavier Grasset i penso que podrà continuar fent-ho si és que es refà el programa.

És curiós, sempre que ens han de fer alguna intervenció volem estar presentables i no volem semblar deixats davant d’aquells que volen el millor per a nosaltres.

Li desitjo una bona recuperació per tornar a fruir ben aviat recreant-me amb els seus articles.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia