El lector escriu

Els ‘grisos’

En la dictadura a la policia franquista se la va batejar pel color de l’uniforme. Després van voler rentar-los la imatge amb abillament marró; alguns els van motejar maderos. Els veterans antifeixistes, però, continuem anomenant-los com fa dècades, perquè ja llavors també rebíem cops de porra a les manifestacions i seguiment de socials. La raó principal és perquè no hi ha hagut una garbellada. Com pot ser que les atrocitats dels suposats servidors públics no hagin estat condemnades pels governs espanyols? Valors a l’antítesi dels nostres.

Algunes accions punibles són individuals, encara que sovint són fruit de les cadenes de comandaments, com s’ha vist arran de la sentència venjativa del 14-O (Nieto i Cobos, perjurs?), les del mateix 1 d’octubre del 2017 o el cas Cursach de Palma, de màfia policial. És vergonyós que, conjuntament amb els tricornis, se’ls hagi premiat arran d’apallissar-nos, de dalt a baix i sense mirar l’edat, als qui votàrem l’1-O. A tot veritable demòcrata li ha quedat cara d’incredulitat: cornuts i pagar el beure. Una altra mostra de cinisme d’un autoproclamat govern progressista? No serà un govern gris?

No hi ha res pitjor que l’odi: a jueus, gitanos, kurds, uigurs, catalans... Als qui l’alimenten, un dia els explotarà i serà pitjor que els efectes de la Covid-19.

Sant Quirze del Vallès

(Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia