El lector escriu

Carta oberta a l’alcalde de Palafrugell

Sr. Josep Piferrer, volem manifestar la nostra disconformitat amb alguna de les seves declaracions, en les quals ens atribueix exigències dirigides al consistori de Palafrugell que no són certes.

Salvem el Golfet no ha demanat que l’Ajuntament de Palafrugell retiri les pedres del despreniment que s’ha produït al camí de ronda, a l’entrada de la platja del Golfet, i tampoc ha reclamat que sigui l’Ajuntament qui pagui aquesta actuació.

I no hem demanat cap actuació perquè seríem uns irresponsables si exigíssim la retirada de les pedres quan l’associació desconeix la situació de la zona. No sabem si hi ha perill de despreniments perquè no hem obtingut resposta a la instància presentada al febrer, en què sol·licitàvem informació de l’estat del penya-segat, de les xarxes i del camí després del pas del temporal Glòria. La manca de resposta de l’Ajuntament i nous despreniments de considerable rellevància que van tenir lloc amb posterioritat, ens van portar a presentar una segona instància.

Salvem el Golfet mai ha reclamat actuacions que puguin suposar un risc per als usuaris de la zona del Golfet. Tan sols cal recordar les instàncies, demandes, recursos... que ha anat interposant l’associació, sempre preocupada per la inestabilitat del penya-segat del Golfet i, més encara, quan es va deixar construir dalt del seu cim un xalet enorme.

Per tant, si la Comissió de Territori de Palafrugell aprova retirar les pedres que tapen l’entrada a la platja, suposem que ho farà, primer, perquè l’estat de la zona és segur i, segon, perquè els interessa, especialment aquest estiu que s’haurà de reduir el nombre d’usuaris a la sorra de les platges del municipi.

Segur que tothom està d’acord que són prioritàries la salut i la seguretat de les persones. Seguretat que, en l’estat actual del paratge del Golfet, creiem que no està garantida ni a la platja ni al camí de ronda.

Rebi una cordial salutació.

Calella de Palafrugell

(Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia