El lector escriu

Regular els petards

El problema dels petards no és la revetlla de Sant Joan (que també), ni totes les altres revetlles de l’any (que també), ni totes les festes majors, de barri i populars de tota mena (que també), sinó que durant aquests dies d’estiu se’n tiren a qualsevol hora del dia (en ple matí, a mitja tarda o a la nit) i a qualsevol lloc, fins i tot al bell mig del carrer o davant del portal de casa teva.

Com és ben sabut, els petards molesten moltes persones (entre les quals m’incloc) i espanten molts animals fins al punt de fer-los patir moltíssim, motiu aquest darrer suficientment important per a mi per prohibir-los o, si més no, per regular-ne dràsticament l’ús, limitant-lo només a unes hores del dia i a uns llocs molt concrets per tal de posar fi al desgavell actual.

El problema dels petards, tant amb la “nova” com amb la “vella normalitat”, és, al meu entendre, l’incivisme i la mala educació de certes persones que es creuen amb el “dret” de llençar petards on i quan els plau sense respectar les altres persones, conjuntament amb la inhibició de les autoritats corresponents, que només actuen davant dels fets consumats en lloc de treballar per prevenir-los.

Olesa de Montserrat

(Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia