El lector escriu

Confinament permanent

A mesura que accedim a la “nova normalitat”, centenars de milers de bahá’ís a l’Iran continuen vivint un “confinament permanent”.

El Comitè de Solidaritat amb la Comunitat Bahá’í llança una campanya amb la finalitat d’apropar a la nostra societat les restriccions que pateixen els bahá’ís a l’Iran.

Els bahá’ís creiem en la unitat i que totes les persones tenen els mateixos drets. Tot i així, aquesta comunitat a l’Iran pateix des de fa més de quaranta anys limitacions per accedir a la funció pública, restriccions al dret a l’educació superior, així com la confiscació de propietats, empresonaments, arrestos i judicis totalment arbitraris, a causa de les seves creences religioses.

En els darrers dies de maig, quinze bahá’ís de diferents ciutats de l’Iran van ser detinguts injustament i condemnats a llargues penes de presó sota les absurdes acusacions que els seus esforços en l’esfera del medi ambient o l’educació dels infants constituïen “propaganda” o “formació de grups contra el règim”.

Estem recollint firmes per donar suport a aquesta campanya a través d’aquest enllaç: www.solidaridadbahai.com/firma.

El Catllar (Tarragonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia