El lector escriu

Obres en època turística

Recentment Palamós ha presentat la seva nova marca turística, i el dia 29 de juny va fer un acte promocional amb l’empresa Sarfa. L’Ajuntament pot fer totes les promocions que vulgui, ara bé, començar unes obres de remodelació del carrer Ametlla de Mar el dia 30 de juny no té qualificatius. Per a qui ho desconegui, aquest carrer està situat al centre de la vila, porta al Far. És molt transitat pels visitants, aquest any no ho podran fer. A més, veient l’experiència en remodelacions que tenim a Palamós, l’obra pot quedar aturada com ha passat amb d’altres. No se m’ha tractat com a ciutadà sinó com un súbdit: el dia 26 de juny, a les 12 del migdia, una empresa privada d’obres públiques repartia uns cartells on es deia que tres dies després començarien les obres. El dia 26 era divendres. L’ajuntament portava tres dies tancat per festa major.

Com a veí, no se m’ha d’informar amb prou antelació? És suficient un cartell? Tinc algun dret o només soc un súbdit? Vull una resposta, i no només silenci administratiu.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia