El lector escriu

El reconeixement!?

He passat tots aquest dies esperant el gran reconeixement que el govern, la ciutat, havien de fer a tots aquests professionals que es juguen la vida, i en alguns casos l’han deixada, en la lluita contra aquesta malaltia que tantes vides s’ha cobrat.

Han hagut de pensar que amb els aplaudiments ja n’hi havia prou, perquè quina ha estat la meva sorpresa quan aquest reconeixement ha consistit a donar-los una “paga extra” que els devien, i com si això no fos prou vergonyós, a sobre els metges han cobrat un tant i les netejadores, un altre, com si uns i uns altres no s’haguessin jugat per igual la vida ni haguessin treballat fins a l’esgotament.

Ah!, i no ho oblidem, per si això no fora prou, els volem donar el premi Princesa d’Astúries, com si la casa reial hagués ajudat amb alguna cosa (i ni tan sols han donat un euro).

El que la nostra sanitat necessita és més personal, més i millors equipaments i, per descomptat, millors sous. I el mateix val per a l’educació.

Que mentre tot això passa, el nostre govern es gasta milions d’euros en armament, i després diuen que no hi ha pressupost; amb la meitat del que han gastat ho podrien arreglar.

Queda clar quines són les seves prioritats.

De pena.

Gràcies.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia