El lector escriu

Submissió o diàleg?

Després de l’espionatge al mòbil del MHP Torrent, queda algú encara d’ERC que cregui, de manera seriosa, que és possible desenvolupar l’autoproclamada mesa de negociació? Des de quan el carceller et deixa negociar si no hi ha una autoritat superior que l’avali? On és la sinceritat, honradesa i bona fe del carceller? Si hi ha algun ciutadà a casa nostra, no unionista, que hi cregui l’acompanyo en el sentiment; l’únic que se m’acut, de manera suau, és que és un il·lús o un seguidor fanàtic de Rufián.

No és un tema d’avui, ni de fa deu o cent anys. Fa segles que, amb diferents prototipus de logo, el jou i les fletxes ens tenen tenallats de cap a peus, de manera explícita o sibil·lina, però tenallats; i no parlo virtualment, ara que la digitalització s’ha imposat definitivament.

Pobre del qui no aprèn de la història, perquè diuen que està condemnat a repetir-la. La nostra desgràcia és que som uns colons veïns i la gàbia ja pot ser daurada (no d’or, precisament), que el carceller la mantindrà amb la reixa ben tancada amb pany i forrellat. Els que sí que hi viuen a gust són els botiflers, gent paràsita amb l’única ideologia del diner, la corrupció i el vassallatge bavós amiguista.

Només anant junts ens en sortirem!

Sant Quirze del Vallès

(Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia