El lector escriu

Va de reis

La fugida de JCI sembla una més de les operacions d’estat, però a l’estil Luis Roldán o Santiago Segura. Faria riure si no fos que venim d’un “Lo siento mucho” o que “Todos somos iguales ante la ley” previ als polvorons i que Urdargarín fos declarat culpable.

Hisenda no ha sabut trobar irregularitats fiscals a la Corona; ha arribat tard, i per tant després de la prescripció, a fraus fiscals de noms il·lustres; tot i això, les persones que fem objecció fiscal a la despesa militar sabem que cada any l’administració ens revisa les declaracions de la renda.

Han caigut torres molt altes (Rodrigo Rato, família Pujol..., les Torres Bessones).

Ara, tota una nòmina d’aduladors reials s’esquinça les vestidures, fa llenya de l’arbre caigut o arrenca robins d’una corona esberlada, però no recorda que d’altres, com el periodista Pepe Rei, que va gosar escriure sobre JCI i altres temes tabú, ho van pagar car. Valtònyc viu a l’exili i Pablo Hasél està condemnat.

Tremp (Pallars Jussà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia