El lector escriu

Una justícia puntal de la venjança

Mentre uns preparen les maletes, als presos polítics els han confinat de nou: és el sistema judicial espanyol, que mesura la justícia amb vara impositora, recorrent als mitjans que li són propis per continuar desestabilitzant la relació entre una Espanya intolerant i una Catalunya independent. Una combinació difícil, si el mediador no vol ajustar-se a poder negociar el pretès divorci entre les dues nacionalitats. Tot plegat un estira-i-arronsa estèril en què les perspectives marcaran la continuïtat de la incomprensió, quan el més fàcil és acceptar el referèndum útil.

Mentrestant, els poders actuen marejant la perdiu, i a les proves em remeto. La negació del tercer grau als nostres empresonats certifica la disposició d’una venjança col·lectiva, on els drets són escombrats, pel fet de ser ells promotors de l’1-O, que la interpretació judicial no ha volgut acceptar com un dret bàsic puntual fent judicis tendenciosos amb l’anhel de venjança. Mentre que a Iñaki Urdangarin se li obren les portes a gaudir dels graus corresponents. Cosa que demostra màniga ampla en els judicis fraudulents. Al que ara també es vol encobrir, és al rei emèrit.

Forallac (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia