El lector escriu

Sorpresa!

Les persones dominants i possessives són les més proclius a organitzar esdeveniments i celebracions sorpresa. Això és així perquè poder fer-ho pressuposa que han d’exercir alguna forma de control sobre la intimitat, l’agenda i el dia a dia de la persona objecte de les seves confabulacions commemoratives. Alguns matins, escolto una emissora de ràdio que ofereix bona música actual, intercalada amb trucades sorpresa per felicitar aniversaris. Un missatge recurrent, una mica inquietant, que s’escolta és: “Els teus pares [poseu-hi amics, companys, etc.] et feliciten pel teu aniversari i et desitgen que no canviïs mai.” Més que un bon desig sembla una maledicció. Això, ho podem anomenar síndrome de Peter Pan, per poders. La vida és canvi i mutació constants.

Tothom té dret a canviar al llarg de la seva vida. Els que no canvien mai són les males persones. William Faulkner ho afirmava més càusticament: “Les males persones són de fiar; no canvien mai.”

Gualta (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia