El lector escriu

Alcaldessa/alcaldia de fireta

El títol d’aquesta carta defineix la gestió i la persona que actualment presideix l’Ajuntament de Barcelona.

Barcelona és una ciutat trista, amb carrers plens de brutícia de tota mena, amb papereres plenes a vessar, amb contenidors que desprenen una pudor fastigosa, amb un servei de neteja que ningú no controla i que fa de tot menys netejar, amb unes voreres les rajoles de les quals estan desenganxades i ballen, cosa que representa un perill per als vianants... En fi, els bacteris i altres elements similars s’hi deuen sentir com a casa.

Ah, i no oblidem els autobusos i el temps d’espera: un mateix número de bus triga uns quinze o vint minuts un dia feiner, arriben plens i, evidentment, no s’hi pot mantenir entre persones la distància sanitària exigida en aquest període de pandèmia. Aquests retards no són d’ara, ja són crònics.

Això sí, que no faltin taules i cadires fins i tot a la calçada per fer vida social als bars. Per no parlar dels obstacles arquitectònics que el consistori ha fet col·locar per tota la ciutat: des de blocs de ciment fins a pintura lliscant o fites de plàstic.

La senyora alcaldessa ens està deixant una Barcelona inhabitable.

Fins quan haurem d’aguantar la incúria d’aquesta administració local?

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia