El lector escriu

Els bessons fan un any!

Isabel, Conce, Mònica i tot l’equip: moltes gràcies per la vostra immensa tasca al capdavant de la unitat de nounats de l’hospital Josep Trueta. No està pagada la feina que feu.

Aquest servei sempre discret, fet amb amor, dolcesa i obertura de ment, ha estat un dels pioners a Catalunya en noves tècniques perquè les criatures prematures se’n surtin amb èxit, des de l’alletament matern fins al contacte pell amb pell dels petits amb els progenitors. Han fet i fan que dia a dia aquestes famílies siguin felices. Encara els brillen els ulls a la Maria Àngels i a la Fina, ara ja jubilades, quan els parles de les seves criatures, la majoria d’elles ara convertides en persones adultes plenes de vida i de salut.

No sé pas què cobren per la seva feina, però el que sí que sé és que el que fan va més enllà del correcte compliment d’un torn professional d’infermeria. Tenir cura d’uns infants minúsculs, i sovint amb molts problemes afegits, ha de ser vocacional, d’una altra manera seria impossible obtenir els resultats que obtenen.

Aquesta tasca menuda, de paciència infinita, sempre a l’ombra dels herois, professionals que mai criden per no molestar, que passen hores parlant baixet, aporten tanta calma que per mi són les fades i fadadors del Trueta.

Ara que els bessons fan un any i els veig tan espavilats, plens de vida i de salut, no puc esperar més a dir públicament: moltes gràcies, equip de prematurs del Trueta. Una iaia agraïda.

Vilobí d’Onyar (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia