El lector escriu

Dimissió

Sr. Bartomeu, si estima el Barça, ha de dimitir.

Som dissabte 15, aquesta nit no he dormit. Encara no he llegit els diaris, però no em fan falta per saber que tot va començar amb la presidència del Sr. Rosell.

Amb ell es va començar a desmantellar tot el que feia olor de Laporta, massa odi.

Amb Rosell i després Bartomeu van començar les sancions, denúncies, judicis, que tant mal han fet al club.

Tot el que s’havia aconseguit amb Laporta, Rijkaard, Guardiola, Tito Vilanova, Víctor Valdés, Puyol, Piqué, Xavi, Iniesta, Messi i tot l’organigrama del futbol de base, va deixar pas a fitxatges sense base, alguns de bons, com Neymar (per cert, algú sap què va costar?), però altres (la majoria) sense sentit.

Recordem que després de Tito Vilanova van fitxar Tata Martino, amb el resultat de zero títols.

Necessitem un president i un entrenador valents. Un entrenador de la casa, que tingui clar que s’ha de confiar en el planter, nois que ho donaran tot i amb mentalitat guanyadora.

Quant a Messi, ha de jugar fins que ell vulgui. A Messi, mai mai se l’ha de qüestionar. Si hem durat el que hem durat és per la seva qualitat, la seva empenta, la seva professionalitat i tots els partits i títols que gràcies a ell hem guanyat. Socis, no oblidem, no ens ho perdonarem mai, perquè un jugador com ell, tants anys a dalt de tot, ha de tenir tot el nostre agraïment.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia