El lector escriu

Contaminació acústica a Viladrau

L’empresa Liquats Vegetals està situada a Viladrau, al parc del Montseny. Fa cinc anys l’Ajuntament li va donar permís d’ampliació i des de llavors hem de suportar cada dia durant tot l’any –ja que la producció no s’atura mai– un soroll constant produït per les màquines.

Després de diversos requeriments, a l’Ajuntament, al Síndic i a la mateixa empresa, la situació continua sense resoldre’s, afectant el dret a la salut i al benestar de les persones, així com causant perjudici sobre el medi ambient.

L’any 2018, arran de les queixes del veïnat, es va fer un estudi ambiental que bàsicament va servir per justificar l’empresa. La direcció admet que la fàbrica fa soroll i que no vol molestar, però no fa res per evitar-ho.

En la seva missió, Liquats diu: “Inspirar una alimentació saludable a través d’una relació honesta amb els ingredients, les persones i l’entorn”, valors que no compleix, demostrant una insensibilitat respecte al medi i les persones del seu voltant.

Hi ha recursos tècnics suficients per aïllar les màquines i fer que Viladrau torni a ser un poble tranquil.

Viladrau (Osona)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia