El lector escriu

Xerinola a les escoles

Fent més soroll que mai, encetem aviat un nou curs i tornem a fer història. I parlem de les escoles, càlids i grans refugis dels nostres estimats petits i dels grans. Amplis espais que parlen per si sols, amb imatges que valen més que mil paraules, on les nostres mirades, enlloc, i sempre compartides, són de complicitat i alegria, barrejades amb molt d’amor. Massa temps ja sense vosaltres i vosaltres sense nosaltres, però per fi sant tornem-hi, perquè som grans famílies.

I a les escoles, brollen els records, raja l’esperança, preval el sacrifici i venç la lluita. Arreu boniques empremtes, i sota l’ombra que ens aguaita, seguirem somiant per poder donar-nos abraçades amb petons, caminar i cantar de la mà junts i somriure sense mascaretes per respirar aire pur. Xerinola a les escoles, el nostre gran futur, el dels nostres petits i grans herois i heroïnes.

Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia