El lector escriu

Bravo per Les Nits d’Acústica

Show must go on és el lema retolat en el camió d’una empresa que muntava els escenaris de l’edició d’enguany del festival Acústica, replantejat enguany com a Nits d’Acústica.

Aquesta frase, que és el títol d’una gran cançó del grup Queen, també ha estat l’objectiu de Xavi Pascual, director del festival, que va considerar que, aquest any, calia programar el festival, malgrat la situació d’incertesa general i fins i tot de desànim a causa de la crisi provocada per la Covid.

Hem de recordar –i agrair– que el Festival Acústica situa Figueres en el mapa dels esdeveniments musicals, projecta la ciutat en els mitjans de comunicació nacionals i estatals i contribueix a augmentar l’autoestima dels figuerencs i les figuerenques.

Per tant, cal felicitar Xavier Pascual i el seu equip per la feina feta i també encoratjar les empreses i les entitats públiques perquè continuïn donant suport al festival i així tingui continuïtat en la nostra ciutat.

Figueres (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia