El lector escriu

Hospital de Mataró

El coronavirus, i un confinament massa llarg, han desgavellat el funcionament de la nostra societat, l’economia, la cultura, les relacions interpersonals.

Amb un sistema sanitari afeblit per les retallades del govern d’Artur Mas, del període 2011-2015, amb la reducció del personal sanitari i del nombre de llits hospitalaris, el responsable de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso, diu el 2016: “Les hemos destrozado el sistema sanitario.” Amb l’arribada del coronavirus s’ha col·lapsat una estructura sanitària que ja estava al límit. Han estat els sanitaris i els malalts els que han hagut de patir els efectes d’una situació de pressió, que no s’havia previst.

D’una temporada ençà, els termes biometria, tomografia, intravítria... em resulten familiars. Són les eines terapèutiques del servei d’oftalmologia del meu hospital, del qual soc un usuari satisfet. Vull remarcar la regularitat del tractament i l’amabilitat i l’eficàcia del personal del servei d’oftalmologia, malgrat les dificultats de la situació sanitària.

Arenys de Munt (Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia