El lector escriu

El discurs del president

Vigília de l’Onze de Setembre. Com és habitual, el president de la Generalitat es dirigeix al poble català i als que el volen escoltar. Sobre el discurs puc estar d’acord en molts dels seus punts, sobretot els que van encaminats al benestar dels ciutadans/anes de Catalunya i als reptes que caldrà afrontar, en què la classe política té molt a veure, sobretot predicant amb l’exemple.

Sobre el judici del president Lluís Companys, crec que ningú es mereix pagar amb la seva vida la defensa d’uns ideals, i més tal com varen anar les coses. Això ho extrapolo als capellans, seminaristes, monges..., per a tots els quals, a conseqüència de les seves creences, la maleïda guerra va ser fatídica.

Al president Quim Torra li ha tocat viure uns moments si més no complicats, tal vegada fruit d’una reencarnació en què els itineraris establerts no es varen assolir del tot.

Entenc del discurs que plegats tenim uns reptes que molt bé ens poden marcar la manera de ser i fer d’aquest proper any, en què cadascun de nosaltres haurà de posar-hi la seva part, i si no, malament rai.

Anglès (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia