El lector escriu

La justícia més injusta

La justícia, segons Ciceró, s’ha de sustentar en la saviesa, la temprança i la magnanimitat; si no és així, corromp els drets polítics i morals de l’home versus l’odi i la revenja.

El més greu de tot és que a jutges i fiscals, no tots, tenallats per aquest odi i aquesta revenja, independentment de ser progressistes o conservadors, els mou un sentiment comú: defensar per damunt de les lleis la sagrada unitat de la pàtria. Prescindeixen de les proves, amb els indicis en tenen prou, i si convé se les inventen. El cas de Xavier Trias, el de Jordi Pujol, el de la Laura Borràs, etcètera, i molts etcèteres més, un mai no acabar. El sistema jurídic espanyol és de cap a peus tercermundista, i els que l’apliquen són un esglaó més d’un estat corrupte. Així ho han expressat diversos mitjans de comunicació de diferents estats de la Unió Europea.

Cal dir que la premsa internacional també ha posat en el mateix sac el Tribunal Constitucional. Un exemple que ridiculitza aquest tribunal: mantenir per unanimitat dels seus membres les ordres vigents de detenció i de presó per a Carles Puigdemont i Toni Comín, quan tots sabem que tenen impunitat arreu d’Europa menys a l’Estat espanyol.

Sant Just Desvern (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia