El lector escriu

Odioses comparacions

El dilluns 28 de setembre es va confirmar que el MHP Torra, president de la Generalitat de Catalunya, ha estat inhabilitat per desobediència a la Junta Electoral Central en no haver despenjat, en temps hàbil, una pancarta reivindicativa de drets humans dels nostres presos polítics. Quina conseqüència negativa per a tota la població catalana ha tingut, aquesta falsa desobediència?

Dilluns vam observar continuades desobediències de la senyora presidenta de la Comunidad Autónoma de Madrid, la Sra. Isabel Díaz Ayuso, negant-se reiteradament, per supèrbia patriòtica, a confinar la capital del seu reialme, com li aconsellen el mateix govern i científics espanyols, esverats per les exagerades xifres d’infecció i mort que presenta la parcel·la madrilenya, portadora d’alt risc de contagi general. Em pregunto quina conseqüència per a la població madrilenya i espanyola té, aquesta estrafolària posició. Serà també inhabilitada per l’alta judicatura, casualment fidel al seu partit, el PP, o bé estem parlant d’una broma?

Fent la més senzilla de les comparacions, resulta que un serà severament inhabilitat i l’altra, per irresponsable, se n’anirà “de rositas”, que diuen per aquella gran capital, o sigui que tranquil·lament podrà tornar al seu teatre de manaires. Tot plegat, certament alarmant i odiós!

Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia