El lector escriu

La passera entre Bescanó i Sant Gregori

Al mes de gener el temporal Glòria desmuntava el pas privat que hi havia entre Sant Gregori i Bescanó i que, a més, feia servir tothom. Tant gent a peu que anava a passeig com bicicletes i vehicles. Ja fa molts anys que els dos ajuntament tenen previst muntar una passera. Però se suposa que mentre hi havia el pas privat no calia.

Abans el pas es feia per la zona de la Pilastra, però des que es varen posar les barques, el 2011, sempre hi baixa aigua, fins i tot a l’estiu, la qual cosa impedeix travessar amb bicicleta com es feia abans. Ara també fa molts mesos que no hi ha cap pas entre Bescanó i Sant Gregori. Sols hi ha la vista d’on hi havia el pas dels Àrids de Sant Gregori. Mentrestant, no se sap per què no es munta la passera. O és perquè han dit que esperin a fer la variant de Bescanó travessant el riu a aquella zona? Després d’haver eixamplat la carretera fins a la rodona d’entrada a Bescanó, té tots el números que allí facin el pas a l’altra banda, pel costat de la granja Batllori. Chi lo sa!

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia