El lector escriu

La gallina dels ous d’or

En un temps en què la salut del nostre planeta és molt greu, encara hi ha institucions públiques que dediquen els seus esforços i els nostres impostos a destruir el territori. El Departament de Territori i Sostenibilitat (sostenibilitat!?) de la Generalitat, entre altres projectes, té prevista la prolongació de la C-31 des de Verges fins a arribar a un macropont a Torroella, provocant una retícula amb altres carreteres secundàries, fragmentant un paisatge harmònic, perjudicant ecosistemes i camps de cultiu. Tot plegat per solucionar “la cua” que es forma durant dos mesos escassos d’estiu. La bellesa que miraculosament encara conserva el paisatge de l’Empordà és precisament el que atrau tants turistes que hi busquen la calma i la tranquil·litat per oblidar les presses que han deixat al darrere a les ciutats. I a poc a poc anirem matant la gallina dels ous d’or.

Per què no s’inverteix aquest capital per construir un tren que surti de l’aeroport de Girona i doni la volta a l’Empordà? Això seria sostenible!

Peratallada (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia