El lector escriu

Ara toca fer política unitària de partits

A priori hem de recordar què vam fer la gent l’1 d’octubre: vam votar un referèndum d’autodeterminació malgrat l’al·lucinant resposta policial.

Dit això, no fa gaire el president de la Generalitat, Quim Torra, fou inhabilitat per la ridícula pancarta del “llacet groc”. Tanmateix, amb tan sols passades 24 hores de la seva absència, Torra es va assabentar per la premsa de la convocatòria electoral del 14 de febrer anunciada pel president del Parlament, Roger Torrent, amb tal pressa que va deixar sorpresos per la manca d’ètica institucional i desconsideració també la resta de partits polítics.

Ara, però, la nova disquisició electoral rau en si són plebiscitàries o no, i s’ha obert la caixa de Pandora; cadascú diu la seva, fins i tot també Artur Mas determina que no ho són, i el líder de la CUP, Carles Riera, es dirigeix als mitjans afirmant que la victòria independentista només s’aconseguirà amb “la força de la gent”.

Perdoni? Pretendre que la gent tornem a fer un 1 d’octubre al carrer i amb policies és patètic i molt inoportú perquè el poble, acòlit de l’independentisme, ja hem fet prou! Ara és l’hora dels líders dels diferents partits per fer política unitària, i fer-la en la veritable “taula de diàleg” al voltant del legítim president independentista, Carles Puigdemont, i abandonant la d’ERC, amb Sánchez del Gobierno espanyol, que només decreta a tothom la Sacrosanta Unitat Nacional Monàrquica!

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia