El lector escriu

Salut, segrestada

Ja sabien que quan es tornés a aquesta “seminormalitat” els casos de Covid augmentarien, el que no entenc és que, si ja se sabia, no s’hagi previst.

Estic molt a favor de les mesures restrictives que pren el govern, però on són les solucions? Com és que a hores d’ara no s’han obert més locals per atendre tots els malalts de Covid i per fer els tests i les revisions?

Com és que a hores d’ara no s’ha contractat més personal sanitari? Els nostres sanitaris no crec que puguin tornar a passar per una situació com la d’aquesta primavera.

I, mentrestant, la resta de la població ens hem quedat sense sanitat. No es fa seguiment de malalts, ni medicina preventiva, i com que no visiten, tampoc es poden fer diagnòstics més acurats, i malalties que s’ haurien pogut tractar es converteixen en alguna cosa molt més greu.

Sí, és veritat, pots trucar a l’ambulatori, però primer has d’aconseguir que et contestin, i després et donen hora perquè la doctora et truqui al cap de sis o set dies. El mateix passa amb el 061; et diuen que hi ha una espera de 40 minuts i que no pengis.

Tothom comprèn la gravetat de la Covid, però hi ha altres malalts que també necessiten atenció mèdica, i no se sap si és greu perquè ningú no els visita.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia