El lector escriu

Vosaltres no governeu: arraseu

El 2 de setembre les canalitzacions mal redissenyades de les aigües residuals reparades després del desastre del Glòria es van desbordar i al voltant de la Roca Fosca l’aigua era ben negra. Transcorregueren més de 40 hores abans no s’hi prohibís el bany. L’Ajuntament de Palamós tampoc ha reconstruït encara les rampes ni les escales als tres llocs d’accés a la platja de la Fosca destruïdes també pel Glòria.

A més, la prevenció de la contaminació de la Covid a la platja es limitava a una megafonia rutinària, ja que d’agents cívics que intervinguessin se’n veien ben pocs.

Tindríem menys risc d’emmalaltir, ja no de Covid sinó d’infeccions múltiples, si el govern municipal vetllés eficaçment per la neteja, la seguretat i el benestar de la ciutadania.

Crec que confoneu majoria absoluta amb absolutisme. Aneu a la vostra bola menyspreant la participació ciutadana. Ni tan sols contesteu els recursos administratius gallejant de la capacitat d’imperi de què gaudiu. I per fer-ho més explícit si cal, en el passat ple municipal d’octubre, engegàreu tota l’oposició a fer punyetes, dient-los que no tenien res a fer en la trobada sanitària amb la consellera Vergés ja que no és assumpte de l’Ajuntament sinó de la presidència de la Fundació Mossèn Costa.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia