El lector escriu

El dia d’ara

Dissabte passat em van avançar quasi fregant el lateral del cotxe a tota velocitat unes quantes motos de gran cilindrada. En obrir al vespre els webs dels diaris digitals, vaig veure-hi la notícia del xoc entre les motos amb el resultat de quatre ferits i em va venir la imatge d’una de les motos a l’encreuament tombada al terra de la carretera.

El meu pensament va ser en veure-ho: a quina velocitat devien anar perquè, quan hi arribés jo, hi hagués ja les ambulàncies i els mossos dirigint el trànsit?

La pandèmia actual posa en relleu la vulnerabilitat de tot i també la de la falsa seguretat davant la vida d’aquest vehicle d’última tecnologia i tota mena d’equipament com és una moto de gran cilindrada. Posats al servei de la velocitat inadequada o d’un descuit, fan que tot s’aturi i mai més pugui ser el mateix d’abans.

L’escenari de l’accident de motos està situat en un escenari mundial dominat per la malaltia Covid-19, una mena d’accident que no ens esperàvem. Ara hem d’assumir una responsabilitat més.

Torroella de Montgrí i l’Estartit

(Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia