El lector escriu

Volem sentir la tardor

En aquesta tardor especialment fresca –tal com eren les tardors d’anys enrere fins a l’arribada del canvi climàtic– els arbres ens han tornat a delectar amb un cromatisme espectacular. És un plaer poder passejar, gaudint dels seus colors, trepitjant les catifes que deixen les fulles en caure i sentir aquella olor suau que desprenen.

Tot i així, si caminem per molts pobles es fa evident la gran quantitat d’espais –amples voreres, aparcaments– que encara es troben ofegats per l’asfalt, espais dedicats només als automòbils, sense un bri de verd que recordi als ciutadans que també formem part de la natura. En aquests llocs es fa palesa la poca predisposició dels ajuntaments a plantar arbres, i en molts pobles, allà on n’hi hagi, abans que perdin les fulles ja han estat sotmesos a podes dràstiques amb els bufadors immediats d’un soroll insuportable que s’emporten les fulles...

No volem que aquesta sigui la trista tardor dels nostres pobles, volem sentir-la de tots els racons sense tenir la necessitat de pujar a la muntanya.

Peratallada (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia