El lector escriu

Carta d’agraïment al Sr. Gonzalo Vergara

Distingit Sr. Gonzalo Vergara, tot llegint la seva sincera i tendra carta publicada en aquesta secció el dia 20 passat, els socis de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Sant Andreu de Palomar no vam trigar ni una hora a decidir respondre-li.

És un honor molt emotiu saber que persones com vostè s’uneixen a les nostres lluites pacífiques per la llibertat de Catalunya, per la democràcia en el dret a decidir del poble català i pel respecte a la nostra cultura i la nostra llengua catalana. El nostre objectiu legítim és arribar a ser un poble lliure, amb un estat propi, si així ho decideixen la majoria de catalanes i catalans.

Ens sentim molt i molt honorats i agraïts que persones com vostè, Sr. Gonzalo Vergara, ens dediquin en la nostra llengua unes paraules de suport tan franques, valentes i transparents.

Us volem felicitar per voler ser un més entre nosaltres, en la nostra lluita, que, repetim, sempre vol ser pacífica però clamorosament reivindicativa i constant.

Sou, ja, un més entre nosaltres!

Si mai veniu a Catalunya, tindreu obertes totes les portes de les cases dels socis de l’ANC de Sant Andreu de Palomar (en temps passats, històricament, un poble independent de Barcelona, ara barri de la Ciutat Comtal).

Una forta abraçada de part de tots nosaltres.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia