El lector escriu

Mediàtica o mediocre

Al marge de la meva predilecció per TV3, confesso que també m’enganxa a estones la teleporqueria de Mediaset. Sí: aquell gènere del qual tothom renega, però que aconsegueix grans audiències sense televidents. I és que el serial dels Pantoja no deixa indiferent a ningú. Fins i tot al Tot es mou li varen dedicar un espai amb Karmele Marchante de tertuliana. No va ser el mateix: pretenien un caire seriós en una història que fa riure, i no se’n van sortir.

El que no va ser gens graciós és que la nostra no obrís el TN amb la pèrdua de la gran Montserrat Carulla (l’àvia de Catalunya) i que, en canvi, s’hagin dedicat llargues estones a la mort de Maradona; sense restar-li mèrit per la seva trajectòria futbolística, la resta deixa molt a desitjar, lluny de ser admirat.

També ha dut controvèrsia la participació de Francisco al disc de La Marató. No s’entén que deixin embrutar la causa d’aquest any amb qui té un tracte discriminatori a la nostra llengua.

El que sí que resulta curiós és que en una conversa en directe a Telecinco entre els catalans Sandra Barneda, el director indepe David Valldeperas i Jorge Javier Vázquez, aquest utilitzés l’expressió catalana “la mare del Tano...” –que qui coneix aquesta dita completa amb “quan era gitano–.” Ens va afalagar! Sempre s’agraeix sentir frases tan nostres per televisió, encara que no sigui per la catalana.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia