El lector escriu

Atropellada

Dijous de la setmana passada, dia 10, em va atropellar una bicicleta a la vorera, sota el pas elevat de les vies del tren al carrer Santa Eugènia. La bicicleta venia pel carril bici que travessa el carrer esmentat i no em va veure. L’impacte va ser bastant fort i vaig caure estirada a terra. Com en una pel·lícula, vaig veure el noi de la bici demanant perdó i un veí que em va portar un coixí i una manta, i la policia fent l’atestat i l’ambulància que em va valorar: conscient i orientada, una ferida al genoll esquerre i contusions diverses que vaig notar hores més tard. Podia haver estat pitjor.

M’agradaria que el meu testimoni servís perquè tots anem més amb compte a les interseccions on hi hagi carrils bici. També deixar clar que en aquest cas la responsabilitat va ser del ciclista, i suggerir a l’Ajuntament la possibilitat de posar-hi senyals d’alerta dirigits tant per a ciclistes com per a vianants.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia