El lector escriu

Messi i els vividors

S’escandalitza el personal pels milions en brut que percep Leo Messi, per quatre anys de contracte, dels quals Hisenda li’n pren la meitat. Això s’ha sabut per una filtració que ha publicat, en portada, El Mundo. Per què només publica el sou d’aquest jugador? Per quins motius ho fa? Desestabilitzar el Barça? Prou. Aclarim qüestions, en Messi “treballa” per contracte en una entitat privada, que obté ingressos que ell genera. Com passa amb la majoria de jugadors d’elit. I com passa amb qualsevol persona contractada en una empresa privada.

Aquest senyor no cobra de l’erari públic. En canvi, el personal no s’escandalitza pel que guanyen molts polítics i alts càrrecs de les administracions públiques. Gent que no genera cap benefici, ans al contrari, les gestions dels quals són nefastes, alguns desconeixen l’àmbit on “treballen”, paràsits, vividors, sense cap mèrit. Aquests sí que cobren de l’erari públic.

Però a alguns periòdics i mitjans de comunicació, afins a altes instàncies de l’Estat, els interessen poc aquests últims, no els generen notícia. Oi?

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.