El lector escriu

Llenço o no llenço?

No sé si a vostès els passa aquesta màxima de llençar o no llençar. A mi sí que em passa i, ara que fa tant temps que estem confinats, no passa un dia en què no pensi que caldria endreçar millor les meves coses. He dit: millor!

Molta gent em diu: “Llença-ho tot i veuràs quina llibertat d’espai guanyaràs!” Potser sí que tenen raó però, a mi, les coses de tota la vida que em van acompanyant no em prenen la llibertat d’espai, ans al contrari... em donen sentit a la meva casa.

El que sí que és important és saber a on tens tot allò que guardes! Llavors, la sensació canvia totalment. Accepto que, quan alguna cosa ja no té sentit que segueixi a prop teu, l’elimino, però els objectes, llibres, coses, etc. que vols guardar.... has de saber a on són! I, per fer aquesta organització, has de tenir les idees molt clares. Si no, al cap d’uns mesos, et tornarà a venir aquell neguit de... llenço o no llenço?

Llançà (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia