El lector escriu

On és La Caixa?

Com la Sra. Maria Pallach, que va publicar la seva carta en aquesta secció d’El lector escriu (23/04/21), fa molt temps que em pregunto el mateix.

Quan vam venir a viure al barri del Congrés de Barcelona, fa 66 anys, al cap de poc temps es va posar en marxa la Caixa de la Sagrada Família. Els meus pares m’hi van obrir una llibreta amb 5 (cinc) pessetes, la llibreta número 10. Amb el temps va ser absorbida per la Caixa de Pensions.

Com la Sra. Maria, continuo mantenint la llibreta per “romanticisme” i record dels pares. Com ella, no soc “bona clienta”.

La Caixa no ha tingut mai cap petit detall, cosa que fa molt temps, per no dir anys, sí que el tingueren amb els meus pares, que també obriren una llibreta al mateix temps, quan varen celebrar les noces d’or.

No demano tant, però una “generositat” seria que no ens cobressin el manteniment i la correspondència.

No crec que cap dels actuals directius tingui el mínim interès de servir els clients i el poble, més aviat tot el contrari.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.